• VAST-MOBIEL INTEGRATIE

  Met Vast-Mobiel Integratie wordt je mobiele toestel een verlengstuk van je zakelijke telefooncentrale.  Bekijk de animatie hieronder voor meer informatie.


 • ESIM

  Een eSIM is een digitale simkaart waarmee je een mobiel abonnement kunt activeren zonder dat je een fysieke nanosimkaart hoeft te gebruiken. Op een eSIM kun je tot twee verschillende mobiele netwerken aansluiten, dus bijvoorbeeld werk en privé. Maar ook als je bijvoorbeeld regelmatig of voor langere tijd in het buitenland zit kan een eSIM uitkomst bieden door (tijdelijk) een lokale provider toe te voegen zodat optimale bereikbaarheid en een efficiënte prijs wordt gerealiseerd. 

  Download flyer eSIM
 • SNEL MOBIEL INTERNET

  Er zijn heel veel zaken die invloed hebben op de snelheid van het mobiele netwerk dat je gebruikt. Het kan bijvoorbeeld al verschil maken of je in een drukke stad of in een bos aan het internetten bent. Private Mobility biedt jou in alle gevallen maximale snelheid en dekking voor mobiel internet. Of het nu dataverkeer over het internet is, of dataverkeer via een veilige VPN op jouw eigen bedrijfsnetwerk.  

 • IOT / M2M

  Internet of Things (IoT) automatiseert de communicatie tussen al jouw apparaten vanaf elke locatie en maakt Machine-to-Machine (M2M) informatieoverdracht mogelijk. Dit biedt kostenbesparingen, hogere efficiëntie en maakt nieuwe verdienmodellen mogelijk. Je kunt altijd en overal je apparaten uitlezen en actie ondernemen dankzij onze M2M Integratie op basis van API’s en HTTP koppelingen voor SMPP, APN, VPN and IP management.

 • PRIVATE GSM ROAMING

  Optimale dekking en continuïteit binnen bedrijfspanden en terreinen. Private GMS biedt de mogelijkheid om automatisch en zonder verlies van bereikbaarheid te roamen op een eigen private GSM netwerk. Doordat je gratis onderling belt bespaar je ook nog eens op je mobiele kosten. Een ideale vervanging voor DECT of portofoon.

 • INTERNATIONAL HOME ROUTING

  Vast-Mobiel Integratie, ook wanneer er sprake is van roaming. Gesprekken in het buitenland worden via de telefooncentrale gerouteerd waarbij PBX- functionaliteiten, uitgaande CLIP en zaken als voice- en datarecording behouden blijven.

 • PRIVATE APN

  Met een Private APN worden apparaten beveiligd verbonden via jouw bedrijfsnetwerk en beschikken deze direct over de ingestelde beveiligingsregels. Het dataverkeer van de simkaarten welke gebruik maken van de Private APN wordt gescheiden van dataverkeer van andere gebruikers van het mobiele netwerk. Hierdoor is een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd.