Private Mobility biedt de volgende diensten welke haar MVNO partners uniek maken in de mobiele markt, zoals:

Forced on PBX

Deze dienst biedt u veel meer dan wat u van mobiele telefonie bent gaan verwachten dankzij alle unieke functies. De sim kaart wordt een verlengstuk van de telefoon centrale. Bekijk onze animatie hieronder.

Private GSM Roaming

biedt de mogelijkheid om automatisch en zonder verlies van bereikbaarheid te roamen op een eigen “private GSM” netwerk, zodat de gebruiker gegarandeerd is van optimale inpandige dekking en bereikbaarheid.

Virtual Roaming

op basis van een roaming IMSI op de SIM kaart is de gebruiker in staat om met behoud van de Forced-on functionaliteit te kiezen tussen drie mobiele netwerken in NL, zodat optimale bereikbaarheid wordt gerealiseerd.

International Home Routing

Vast Mobiel integratie vanuit alle Roaming landen (Camel netwerk) gesprekken in het buitenland worden via de telefoon centrale gerouteerd m.b.v. pbx functionaliteit, vast bedrijfsnummer en voice&data recording.

Mobiel Internet

over 2G, 3G en 4G biedt PM maximale snelheid voor mobiel data verkeer over het internet of via een veilige vpn op uw bedrijfsnetwerk. De snelheid van ons mobiele internet in Nederland & buitenland is uitstekend.

Private APN

biedt de mogelijkheid voor een diameter/ radius interface zodat de gebruiker alle mobiele data kan beveiligen en forceren naar zijn eigen bedrijfsnetwerk (LAN)